smazat zálohu a synchronizaci google

4802
Joseph Parker
smazat zálohu a synchronizaci google

Otevřete Nastavení (pomocí zástupce Win + I, pokud chcete) a přejděte na Aplikace > Aplikace & funkce. Pomocí vyhledávacího pole nebo přejděte dolů a vyhledejte Zálohování a synchronizaci od Googlu, což je nový název aplikace Disk Google. Klikněte na Odinstalovat a proveďte kroky k jeho odebrání z počítače.

  1. Jak odstraním zálohu Google?
  2. Jak odstraním disk Google z počítače?
  3. Co se stane, když odstraním disk Google z počítače?
  4. Proč zálohování a synchronizace Google trvá tak dlouho?
  5. Mám smazat zálohu?
  6. Jak odstraním záložní data?
  7. Znamená odinstalování Disku Google smazání souborů?
  8. Jak vypnu synchronizaci Disku Google?
  9. Jak zastavím synchronizaci počítače?
  10. Zabírá Disk Google místo na mém počítači?
  11. Mohu smazat soubory po zálohování na externí pevný disk?
  12. Jak odinstaluji zálohování a synchronizaci?

Jak odstraním zálohu Google?

Přejděte na Google Dashboard a přihlaste se pomocí stejného účtu Google, který jste použili v telefonu. Kliknutím na šipku vedle Androidu zobrazíte seznam všech vašich zařízení se záložními daty. Ve spodní části je tlačítko Odstranit data zálohy. Toto tlačítko odstraní zálohovaná data ze všech zařízení.

Jak odstraním disk Google z počítače?

Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Disk Google a vyberte možnost Odinstalovat. Nyní počkejte, až se Disk Google odinstaluje a zjistí se, že zbývající nastavení registru byla odstraněna. Ověřte, že chcete produkt odinstalovat.

Co se stane, když odstraním disk Google z počítače?

Po odinstalování aplikace můžete složku Disku Google smazat z počítače, aniž byste odstranili cokoli z Disku Google na webu. Složka Disku Google - včetně souborů a složek, které obsahuje - zůstane ve vašem počítači, dokud ji neodstraníte.

Proč zálohování a synchronizace Google trvá tak dlouho?

Proč je Google Backup and Sync tak pomalý? ... Jako program je funkce Zálohování a synchronizace náchylná k různým faktorům, které zpomalují běžící proces, jako jsou nesprávná připojení uživatelů, poškozené databáze, poskytovatelé širokopásmového připojení snižující rychlost připojení, nedostatečný úložný prostor atd.

Mám smazat zálohu?

Odebrání této zálohy sice na vašem zařízení nic neovlivní, ale ponechá vás bez zálohy, dokud nebude vytvořena jiná, takže je dobré nemazat starou zálohu, dokud nejste v pozici, kdy můžete provést zálohu ze svého nového zařízení.

Jak odstraním záložní data?

Odemkněte zařízení Android, ze kterého chcete odstranit informace o záloze. Otevřete spouštěč aplikací a vyberte ikonu Nastavení. Přejděte dolů do sekce Osobní a klepněte na „Zálohovat & Resetovat.„Klepnutím na zaškrtávací políčka vedle položek Zálohovat moje data a Automatické obnovení tyto funkce deaktivujete.

Znamená odinstalování Disku Google smazání souborů?

Zde je postup, jak odstranit Disk Google ve vašem počítači. Upozorňujeme, že odebrání aplikace Disk Google brání synchronizaci vašich souborů, ale stávající soubory se neodstraní. Po odinstalaci je můžete podle potřeby odstranit nebo přesunout, což neovlivní kopie v cloudu.

Jak vypnu synchronizaci Disku Google?

Jak vypnout Google Sync na zařízení Android

  1. Na hlavní domovské obrazovce Androidu vyhledejte a klepněte na Nastavení.
  2. Vyberte „Účty a zálohování“. ...
  3. Klepněte na „Účty“ nebo vyberte název účtu Google, pokud se přímo zobrazuje. ...
  4. Po výběru Google ze seznamu účtů vyberte možnost „Synchronizovat účet“.
  5. Klepnutím na „Synchronizovat kontakty“ a „Synchronizovat kalendář“ deaktivujete synchronizaci kontaktů a kalendáře s Googlem.

Jak zastavím synchronizaci počítače?

Zapněte nebo vypněte nastavení synchronizace ve Windows 10

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Přejděte na Účty > Synchronizujte stránku nastavení.
  3. Vpravo přejděte do sekce Nastavení individuální synchronizace.
  4. Tam vypněte všechny možnosti, které chcete vyloučit ze synchronizace. Povolte možnosti, které potřebujete synchronizovat.
  5. Zakázání možnosti Nastavení synchronizace zastaví Windows 10 v synchronizaci všech vašich předvoleb najednou.

Zabírá Disk Google místo na mém počítači?

Položky na Disku Google pro váš počítač zabírají jiné množství místa než stejné položky na disku.Google.com. Položky v koši zabírají místo na Disku Google, ale nejsou synchronizovány s počítačem. Sdílené položky zaberou místo na vašem počítači, ale ne na Disku Google.

Mohu po zálohování na externí pevný disk mazat soubory?

Závisí to na konkrétnostech procesu zálohování, ale obecně, jakmile něco zálohujete, zůstane to v záložním souboru, dokud není samotná záloha odstraněna. To je důležité, jak uvidíme brzy. Pokud odstraníte soubor z pevného disku, soubor se v budoucích zálohách jednoduše nenachází.

Jak odinstaluji zálohování a synchronizaci?

Odinstalujte zálohování a synchronizaci prostřednictvím ovládacího panelu (Windows 10)

  1. Otevřete Ovládací panely.
  2. Vyberte programy.
  3. Klikněte na Programy a funkce.
  4. Klikněte na Zálohování a synchronizace z Googlu a zvolte „Odinstalovat“.


Zatím žádné komentáře