google drive synchronizovat pouze jednu složku

2505
John Jones
google drive synchronizovat pouze jednu složku

Jak synchronizovat konkrétní složky na Disku Google do počítače

  1. Otevřete aplikaci Zálohování a synchronizace a klikněte na Více (tři svislé tečky)
  2. Nyní vyberte předvolby a poté vyberte Disk Google vlevo.
  3. Vyberte možnost Synchronizovat můj disk s tímto počítačem.
  4. Zvolte Sync only these folders to specify what to sync.
  5. Nyní klikněte na OK.

  1. Jak lze selektivně synchronizovat na Disku Google?
  2. Má Disk Google selektivní synchronizaci?
  3. Jak zastavím Disk Google v synchronizaci složek?
  4. Synchronizuje se Disk Google oběma způsoby?
  5. Jak zjistím, zda se můj Disk Google synchronizuje?
  6. Jak mohu ručně synchronizovat Disk Google?
  7. Proč se můj Disk Google nesynchronizuje?
  8. Jak propojím složku s mým Diskem Google?
  9. Jaký je rozdíl mezi streamováním souborů Google a Diskem Google?
  10. Mohu ve svém počítači odstranit složku Google Drive?
  11. Jak vyprázdním svůj Disk Google?
  12. Jak zastavím synchronizaci počítače?

Jak lze selektivně synchronizovat na Disku Google?

Chcete-li to provést, klikněte na ikonu Disk Google na hlavním panelu počítače nebo na hlavním panelu a vyberte Předvolby. Poté zaškrtněte políčko „Synchronizovat do tohoto počítače pouze některé složky.„Vyberte složky, které chcete synchronizovat do složky na Disku Google, a poté klikněte na Použít změny.

Má Disk Google selektivní synchronizaci?

Jedním z nejlepších tipů pro úložiště na Disku Google je selektivní synchronizace, která se nachází na podobném místě jako Dropbox. Najděte na hlavním panelu ikonu Drive (Disk), poté klikněte na tlačítko Menu se třemi tečkami a poté na Preferences (Předvolby). Zde přepněte na kartu Disk Google vlevo. Změňte Synchronizovat vše na Mém disku tak, aby synchronizovalo pouze tyto složky.

Jak zastavím Disk Google v synchronizaci složek?

Chcete-li synchronizaci úplně zastavit, můžete se ze svého účtu odhlásit.

  1. V počítači klikněte na Zálohování a synchronizace .
  2. Klikněte na Více. Předvolby.
  3. Klikněte na Nastavení.
  4. Klikněte na Odpojit účet.
  5. Klikněte na Odpojit.

Synchronizuje se Disk Google oběma způsoby?

Synchronizace může být obousměrná

Můžete se rozhodnout stáhnout a synchronizovat celou složku My Drive nejvyšší úrovně na Disku Google, nebo můžete vybrat konkrétní složky.

Jak zjistím, zda se můj Disk Google synchronizuje?

2. Zkontrolujte aktivitu synchronizace souborů na webu Disku Google

  1. Vlevo klikněte na Můj disk.
  2. Vpravo nahoře kliknutím na ikonu informací zobrazte pravý panel.
  3. Na pravém panelu klikněte na Aktivita.

Jak mohu ručně synchronizovat Disk Google?

Některé soubory nelze synchronizovat: Ručně synchronizujte soubory.
...
Pokud jste přesunuli složku Disk Google na nové místo v počítači

  1. V počítači klikněte na Zálohování a synchronizace .
  2. V chybové zprávě klikněte na Najít.
  3. Vyberte složku v novém umístění a klikněte na Otevřít.
  4. Disk Google se znovu připojí.

Proč se můj Disk Google nesynchronizuje?

Řešení 2: Aktualizujte aplikaci Disk Google

Když se Disk Google nesynchronizuje v aplikaci pro Android, je velmi důležité udržovat tuto aplikaci aktuální, protože aktualizace někdy mohou opravit chyby. Stačí přejít do Obchodu Play > Třířádkové menu > Moje aplikace a hry. Poté zkontrolujte, zda je k dispozici aktualizace pro Disk Google. Pokud ano, aktualizujte jej.

Jak propojím složku s mým Diskem Google?

Přetáhněte soubory na Disk Google

  1. V počítači přejděte na disk.Google.com.
  2. Otevřete nebo vytvořte složku.
  3. Chcete-li nahrát soubory a složky, přetáhněte je do složky Disk Google.

Jaký je rozdíl mezi streamováním souborů Google a Diskem Google?

Stručně řečeno, File Stream je součástí Disku Google stejně jako Dokumenty Google, Tabulky a Prezentace jsou součástí Disku Google. File Stream je nový název pro aplikaci Disk Google nainstalovanou ve vašem PC nebo Mac. File Stream je aplikace, která synchronizuje váš počítač s Diskem Google.

Mohu ve svém počítači odstranit složku Google Drive?

Koš můžete vyčistit kliknutím pravým tlačítkem na koš a výběrem možnosti Vyprázdnit koš. Po odinstalování aplikace můžete složku Disku Google smazat z počítače, aniž byste odstranili cokoli z Disku Google na webu.

Jak vyprázdním svůj Disk Google?

Chcete-li smazat soubory na Disku Google, přesuňte je do koše. Soubory v koši budou automaticky smazány po 30 dnech.
...
Vyprázdněte celý koš

  1. V počítači přejděte na disk.Google.com.
  2. Vlevo klikněte na Koš.
  3. Ujistěte se, že neexistují žádné soubory, které chcete uchovat.
  4. Vpravo nahoře klikněte na Vyprázdnit koš.

Jak zastavím synchronizaci počítače?

Zapněte nebo vypněte nastavení synchronizace ve Windows 10

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Přejděte na Účty > Synchronizujte stránku nastavení.
  3. Vpravo přejděte do sekce Nastavení individuální synchronizace.
  4. Tam vypněte všechny možnosti, které chcete vyloučit ze synchronizace. Povolte možnosti, které potřebujete synchronizovat.
  5. Zakázání možnosti Nastavení synchronizace zastaví Windows 10 v synchronizaci všech vašich předvoleb najednou.


Zatím žádné komentáře

firefox noční vs firefox

Firefox
2993
John Jones

funkce firefox-ios

Firefox
3708
Harry McDonald

Panel přizpůsobení Firefoxu

Firefox
3496
Oswald Campbell