google photos shared library více partnerů

3765
Harry McDonald
google photos shared library více partnerů

Svou knihovnu můžete sdílet pouze s jednou osobou.

  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se pomocí svého účtu Google.
  3. Klepněte na profilovou fotku účtu nebo počáteční nastavení fotografií Sdílení partnerů. ...
  4. Zadejte nebo vyberte e-mailovou adresu. ...
  5. Vyberte, které fotografie chcete přidat do svého partnerského účtu. ...
  6. Klepněte na Další.

  1. Mohu svou knihovnu Fotek Google sdílet s více uživateli?
  2. Jak mohu sdílet Fotky Google s více partnery?
  3. Kolik partnerů můžete mít ve Fotkách Google?
  4. Co je sdílení partnerů ve Fotkách Google?
  5. Mohu mít 2 fotografické účty Google?
  6. Můžete sdílet fotky Google s kýmkoli?
  7. Proč nevidím, že se mnou sdílejí Fotky Google?
  8. Mohu vidět, kdo si prohlížel moje Fotky Google?
  9. Může moje Fotky Google vidět kdokoli?
  10. Může moje rodina vidět moje Fotky Google?
  11. Jak propojím dvě Fotky Google?
  12. Jak mohu soukromě sdílet své fotoalbum Google?

Mohu svou knihovnu Fotek Google sdílet s více uživateli?

Knihovnu Fotek Google bohužel nemůžete sdílet s více než jednou osobou najednou. Chcete-li přidat nového partnera, budete muset odebrat stávajícího partnera. Existuje však alternativa. Můžete vytvářet sdílená alba a přidávat k nim více lidí.

Jak mohu sdílet Fotky Google s více partnery?

V sekci Odeslat ve Fotkách Google vyberte lidi, se kterými chcete sdílet.

  1. Chcete-li sdílet s jednou osobou, klepněte na její jméno.
  2. Chcete-li najít někoho konkrétního, klepněte na Hledat . Zadejte jejich jméno, telefonní číslo nebo e-mailovou adresu.
  3. Chcete-li sdílet s více než jednou osobou, vyberte více lidí. (Volitelné) Přidejte zprávu, kterou chcete používat se sdílenými médii.

Kolik partnerů můžete mít ve Fotkách Google?

v současné době můžete svou knihovnu fotografií sdílet pouze s jedním partnerem.

Co je sdílení partnerů ve Fotkách Google?

Můžete sdílet fotografie konkrétních lidí nebo sdílet fotografie z konkrétního data v budoucnu. Fotky budou sdíleny automaticky při zálohování do vašeho účtu.

Mohu mít 2 fotografické účty Google?

Ano, pro Fotky můžete v telefonu používat mnoho účtů. ... Pokud chcete nahrát své fotografie do obou účtů, musíte pro každý z těchto účtů povolit možnost „Automatické zálohování a synchronizace“ a vybrat složky z Galerie v mobilním telefonu a můžete dokonce nahrát různé složky pro různé účty.

Můžete sdílet fotky Google s kýmkoli?

Můžete sdílet přímo s kýmkoli, kdo má účet Google, pokud je ve vašich kontaktech, nebo vyhledáním jeho e-mailové adresy nebo telefonního čísla. ... V sekci Odeslat ve Fotkách Google vyberte lidi, se kterými chcete sdílet. Chcete-li sdílet s jednou osobou, klepněte na její jméno. Chcete-li najít někoho konkrétního, klepněte na Hledat .

Proč nevidím, že se mnou sdílejí Fotky Google?

Osoba, která ji s vámi sdílí, s největší pravděpodobností použila nesprávnou e-mailovou adresu nebo vám poslala nesprávnou adresu URL. Je možné, že máte více e-mailových účtů a nejste přihlášeni jako ten, s kterým daná osoba sdílí album.

Mohu vidět, kdo si prohlížel moje Fotky Google?

Neexistuje způsob, jak zjistit, kdo si prohlížel obrázky, které jste sdíleli. Po přidání obrázků do sdíleného alba se zobrazí upozornění, že si je někdo prohlédl. Je to však pouze jednorázové oznámení a při dalším zobrazení stejných obrázků nebudete dostávat žádná další oznámení.

Může moje Fotky Google vidět kdokoli?

Fotografie nahrané do Fotek Google jsou ve výchozím nastavení soukromé, pokud je výslovně nesdílíte s jinými lidmi. Pak se stanou neveřejnými, ale veřejnými (něco jako číslo vašeho mobilního telefonu). Pokud kliknete na položku sdíleného alba v rozevírací nabídce, zobrazí se seznam fotografií, které jste sdíleli s ostatními.

Může moje rodina vidět moje Fotky Google?

Členové rodiny sdílejí úložný prostor, který je součástí vašeho tarifu Google One. Vaše rodinná skupina však nemůže vidět, co ukládáte, pokud to s nimi nesdílíte konkrétně z Disku Google, Gmailu nebo Fotek Google.

Jak propojím dvě Fotky Google?

Chcete-li nastavit nový účet jako partnerský účet a zkopírovat do něj všechny fotografie, postupujte takto:

  1. Přihlaste se do Fotek Google pomocí starého účtu.
  2. Otevřete nabídku a vyberte Nastavení.
  3. Klikněte na Sdílené knihovny.

Jak mohu soukromě sdílet své fotoalbum Google?

Google přidává pro Fotky jednodušší soukromé sdílení

Nový způsob: Zvýrazněte jeden nebo několik obrázků, klikněte na kartu Sdílet a odešlete je rodině a přátelům, kteří je pak mohou komentovat a vytvářet dialog tam a zpět, aniž by komunikaci viděli všichni vaši sociální sledovatelé.


Zatím žádné komentáře