Vymazat

Jak hromadně mazat příspěvky na Facebooku

Jak hromadně mazat příspěvky na Facebooku

Můžete hromadně mazat příspěvky na Facebooku? Facebook umožňuje hromadné mazání příspěvků na Facebooku, a to jak prostřednictvím webu Facebook, tak prostřednictvím oficiálních aplikací pro iOS a Android. Chcete-li hromadně mazat příspěvky, můžete přejít na stránku svého profilu, kliknout na tlačítko Spravovat příspěvky, vybrat příspěvky, které chcete smazat, a poté zvolit možnost Odstranit.

  1. Jak mohu vymazat svůj Facebook??
  2. Jak mohu odstranit všechny příspěvky na Facebooku od určitého roku?
  3. Jak mohu smazat všechny své aktivity na Facebooku najednou?
  4. Odstraní se odstraněním Facebooku vše??
  5. Odstraní se odstraněním aplikace Facebook všechno?
  6. Jak odstraním všechny veřejné příspěvky na Facebooku?
  7. Jak mohu hromadně mazat přátele na Facebooku?
  8. Jak mohu smazat všechny své příspěvky ve skupině na Facebooku?
  9. Jak mohu smazat všechna svá data z Facebooku, aniž bych smazal svůj účet?
  10. Jak odstraním Facebook od roku 2020?
  11. Je lepší smazat nebo deaktivovat účet Facebook?
  12. Mohu smazat svůj účet na Facebooku a založit nový?

Jak mohu vymazat svůj Facebook??

Klikněte na odkaz Vaše informace na Facebooku v části Zabezpečení a přihlášení a přejděte na odkaz Odstranit váš účet a informace. Jakmile tam budete, budete mít možnost Deaktivovat účet, což vám umožní buď zachovat přístup ke službě Messenger, stáhnout vaše informace nebo odstranit účet.

Jak mohu odstranit všechny příspěvky na Facebooku od určitého roku?

Jak odstranit staré příspěvky na Facebooku, průvodce krok za krokem

  1. Ve stavovém poli klikněte na možnost „Spravovat příspěvky“.
  2. Vyberte rok a poté uvidíte všechny příspěvky z té doby.
  3. Klikněte na příspěvky, které chcete odebrat.
  4. Facebook vám poté řekne, že můžete příspěvky skrýt nebo smazat.

Jak mohu smazat všechny své aktivity na Facebooku najednou?

Odstranění všech vyhledávání:

Vyberte Nastavení & Soukromí > Protokol aktivit. V levém horním rohu protokolu aktivit klikněte na Filtr. Přejděte na položku Historie hledání a vyberte kruh, který chcete vybrat, a poté klikněte na Uložit změny. V nabídce vlevo klikněte na Vymazat vyhledávání.

Odstraní se odstraněním Facebooku vše??

Po 30 dnech bude váš účet a všechny vaše informace trvale smazány a nebudete je moci načíst. Odstranění všech věcí, které jste zveřejnili, může trvat až 90 dní od začátku procesu mazání.

Odstraní se odstraněním aplikace Facebook všechno?

Co se stane, když odstraníte data aplikace Facebook nebo Messenger? Zatímco odinstalování aplikací nezpůsobí žádné poškození, vymazáním dat aplikace v systému Android se odstraní stažené mediální soubory pro příslušnou aplikaci a odhlásí vás z aplikací. Odhlášení z aplikace je ekvivalentní odinstalování.

Jak odstraním všechny veřejné příspěvky na Facebooku?

Přejděte do svého protokolu aktivit a v horní části obrazovky klepněte na Spravovat aktivitu a poté na Vaše příspěvky ve vyskakovacím okně. Klepnutím na Filtry seřadíte podle kategorie, data nebo konkrétních lidí. Poté klepněte na políčko vedle příspěvků, které chcete skrýt, a vyberte Archiv nebo Koš v dolní části obrazovky.

Jak mohu hromadně mazat přátele na Facebooku?

Pokud nejste přihlášeni, před pokračováním zadejte svou e-mailovou adresu a heslo.

  1. Klikněte na kartu se jménem. Je v pravé horní části stránky. ...
  2. Klikněte na kartu Přátelé. ...
  3. Najděte přítele, kterého chcete odebrat. ...
  4. Vyberte Přátelé. ...
  5. Klikněte na Zrušit přátelství. ...
  6. Podle potřeby opakujte s ostatními přáteli.

Jak mohu smazat všechny své příspěvky ve skupině na Facebooku?

Odebrání příspěvku ze skupiny:

  1. Ve svém kanálu novinek klikněte v levé nabídce na Skupiny a vyberte svou skupinu. ...
  2. Najděte příspěvek, který chcete odebrat, a klikněte na něj v pravém horním rohu.
  3. Klikněte na Odebrat příspěvek.
  4. Vyberte pravidla, která příspěvek porušil, a přidejte volitelnou poznámku od správce.

Jak mohu smazat všechna svá data z Facebooku, aniž bych smazal svůj účet?

Prohlížeč

  1. Kliknutím na své jméno v pravém horním rohu přejděte do svého profilu.
  2. Mírně přejděte dolů, dokud se v levém rohu obrazovky nezobrazí možnost nabídky.
  3. Filtrujte podle měsíce, data a roku.
  4. Klepněte na tři tečky vedle každého příspěvku.
  5. Klikněte na „Odstranit“
  6. Potvrdit.

Jak odstraním Facebook od roku 2020?

Kliknutím na kartu v rozevírací nabídce v pravém horním rohu přejděte do nabídky „Nastavení“. Klikněte na „Vaše informace na Facebooku.Odtud přejděte do části „Deaktivace nebo odstranění“.”Zvolte„ Trvale smazat váš účet ”a stiskněte“ Pokračovat.“

Je lepší smazat nebo deaktivovat účet Facebook?

Jednoduše řečeno, pokud chcete přestat používat Facebook navždy, odstraňte jej. Na druhou stranu, pokud dáváte přednost dočasnému detoxu sociálních médií, deaktivujte místo toho svůj účet. Po deaktivaci účtu se vašim přátelům a následovníkům zobrazí pouze vaše dříve odeslané zprávy.

Mohu smazat svůj účet na Facebooku a založit nový?

Pokud potřebujete zrušit Facebook a vytvořit nový účet, budete muset udělat víc, než jen deaktivovat. Deaktivace účtu nevymaže vaše přátele a nastavení z Facebooku - Facebook o všem vede záznamy. To vám umožní obnovit váš účet na Facebooku, pokud si jeho smazání rozmyslíte.

prezentace fotografií Google v televizi
Jak používat Google Photos jako spořič obrazovky na Google TVZařízení, jako je Chromecast s Google TV, mohou jako spořič obrazovky zobrazit prezentaci...
google drive synchronizovat pouze jednu složku
Jak synchronizovat konkrétní složky na Disku Google do počítačeOtevřete aplikaci Zálohování a synchronizace a klikněte na Více (tři svislé tečky)Nyní ...
nejlepší aplikace pro kompresi videa pro Android bez ztráty kvality
Je to seznam 10 nejlepších bezplatných aplikací pro kompresi videa pro Android pro kompresi souborů videa bez ztráty kvality:Videa & Filmy Compres...