jak zastavit stahování z disku Google

4865
Paul Austin
jak zastavit stahování z disku Google

Deaktivujte u souborů Google funkce „stahování, tisku a kopírování“

  1. Otevřete soubor Google Apps.
  2. Klikněte na modré tlačítko Sdílet v pravém horním rohu.
  3. Klikněte na odkaz Upřesnit v pravém dolním rohu.
  4. Zaškrtněte políčko Zakázat možnosti stahování, tisku a kopírování u komentátorů a diváků.
  5. Klikněte na pole Uložit změny.

  1. Jak zastavím stahování souboru?
  2. Jak mohu změnit nastavení stahování na Disku Google?
  3. Jak zastavím stahování z Disku Google offline?
  4. Jak zastavím automatické stahování?
  5. Jak zruším staženou aplikaci?
  6. Jak mohu změnit nastavení stahování?
  7. Jak povolím stahování na Disk Google?
  8. Kam se stahují soubory z Disku Google?
  9. Proč Disk Google pokračuje v režimu offline?
  10. Mohu Disk Google používat offline?
  11. Jak vypnu automatické zálohování na Disku Google?

Jak zastavím stahování souboru?

Pozastavení nebo zrušení stahování

  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na Více. Soubory ke stažení. Pokud je adresní řádek dole, přejeďte po adresním řádku nahoru. Klepněte na Stahování .
  3. Vedle stahovaného souboru klepněte na Pozastavit nebo Zrušit .

Jak mohu změnit nastavení stahování na Disku Google?

Změňte umístění stahování

  1. V počítači otevřete Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na Další. Nastavení.
  3. Dole klikněte na Pokročilé.
  4. V sekci Stahování upravte nastavení stahování: Chcete-li změnit výchozí umístění stahování, klikněte na Změnit a vyberte, kam chcete soubory uložit.

Jak zastavím stahování z Disku Google offline?

Zakázat offline dostupnost pro poslední soubory

Krok 1: Otevřete aplikaci Disk Google (Dokumenty, Prezentace nebo Tabulky), která vám neustále zobrazuje offline oznámení. Krok 2: Klepněte na ikonu se třemi pruhy a vyberte Nastavení. Krok 3: Vypněte přepínač vedle možnosti Zpřístupnit poslední soubory offline.

Jak zastavím automatické stahování?

Chcete-li aktualizace zapnout nebo vypnout, postupujte takto:

  1. Otevřete Google Play.
  2. Klepněte na ikonu hamburgeru (tři vodorovné čáry) vlevo nahoře.
  3. Klepněte na Nastavení.
  4. Klepněte na Automaticky aktualizovat aplikace.
  5. Chcete-li zakázat automatické aktualizace aplikací, vyberte možnost Neaktualizovat aplikace automaticky.

Jak zruším staženou aplikaci?

V seznamu aplikací klepněte na Obchod Google Play. Na stránce Informace o aplikaci klepnutím na Vynutit zastavení zastavte Obchod Google Play a stahování aplikací. Klepnutím na OK volbu potvrdíte.

Jak mohu změnit nastavení stahování?

Upravte nastavení stahování

  1. Klepnutím na tlačítko nabídky otevřete domovskou obrazovku. Vyberte a klepněte na ikonu nastavení.
  2. Přejděte na možnost baterie a data a klepnutím ji vyberte.
  3. Najděte možnosti spořiče dat a výběrem povolte spořič dat. ...
  4. Klepněte na tlačítko Zpět.

Jak povolím stahování na Disk Google?

Poté klikněte pravým tlačítkem (nebo levým tlačítkem, záleží na možnostech myši), zobrazí se seznam, vyberte „Stáhnout“. Jsi hotový!

Kam se stahují soubory z Disku Google?

Vaše soubory budou staženy z Disku Google do počítače jako soubor ve formátu ZIP. Chcete-li k těmto souborům ve svém počítači přistupovat, musíte je nejprve extrahovat (při otevření složky v Průzkumníku souborů najdete možnost „Extrahovat“).

Proč Disk Google pokračuje v režimu offline?

Pokud to bude stále offline, nemůžete normálně pracovat se svými soubory online. Disk Google může ve skutečnosti pokračovat v režimu offline z mnoha důvodů, včetně selhání připojení k síti a dočasných chyb v aktuální verzi.

Mohu Disk Google používat offline?

Pokud používáte telefon s Androidem, můžete režim offline aktivovat otevřením aplikace Disk Google nebo Dokumenty, stisknutím a podržením souboru, ke kterému chcete přistupovat offline, a klepnutím na ikonu, která vypadá jako značka zaškrtnutí.

Jak vypnu automatické zálohování na Disku Google?

Chcete-li synchronizaci úplně zastavit, můžete se ze svého účtu odhlásit.

  1. V počítači klikněte na Zálohování a synchronizace .
  2. Klikněte na Více. Předvolby.
  3. Klikněte na Nastavení.
  4. Klikněte na Odpojit účet.
  5. Klikněte na Odpojit.


Zatím žádné komentáře